فواید پسته برای سلامتی

۳ بازديد
فواید پسته برای سلامتی

آجیل یکی از غذاهایی است که متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند و فواید متعدد آن، آن‌ها را متحد کاملی در هر رژیم غذایی سالم و متعادلی می‌کند. با این حال، یک نوع وجود دارد که بالاتر از بقیه است: پسته. اگر حتی یک روز برای خود دارید!


اشتراک در
امروز 26 فوریه روز جهانی پسته گرامی داشته می شود. و کم هم نیست، زیرا پسته یا به دلیل طعم خاص خود که به تنهایی یا به عنوان همراه مصرف می شود، ظرفیت آنتی اکسیدانی، پروتئین بالا و یا چربی کم، شکی نیست که پسته افزایش یافته است. در سال های اخیر نسبت به بقیه آجیل ها اهمیت زیادی داشته است.

از خاورمیانه تا بقیه جهان
این میوه‌های مشخص بر روی درخت کوچکی با ارتفاع بیش از 10 متر به دنیا می‌آیند که به نام Pistacia Vera شناخته می‌شود و بومی خاورمیانه، به‌ویژه کوهستانی‌ترین مناطق سوریه، ترکیه، ایران و افغانستان است. با این حال، در حال حاضر، برای فروش و تجاری سازی، مزرعه به سایر نقاط جهان تعمیم داده شده است، با مناطق وسیعی از کشت در استرالیا، مکزیک یا ایالات متحده. حتی اسپانیا، به ویژه منطقه کاستیلا لامانچا، کشت این میوه را در خود جای داده است.

قیمت پسته کله قوچی درجه یک


قدمت دقیق آن مشخص نیست، اما در نسخه خطی Anthimus از آغاز قرن ششم میلادی، شهرت پسته در اروپا قبلاً ذکر شده است. حکایات دیگر از حضور آن در باغ های معلق بابل، یکی از عجایب هفتگانه جهان باستان، در قرن ششم قبل از میلاد صحبت می کنند.

7-عجایب-باغ-بابل-پیش
باغ های معلق بابل
حتی داستان‌های شرقی وجود دارد که روایت می‌کند که چگونه، مدت‌ها قبل، در خاورمیانه باستان، در شب‌های مهتابی، عاشقان زیر درختان پسته پناه می‌بردند تا به صدای باز شدن میوه رسیده گوش دهند، زیرا نشان دهنده خوش شانسی است.

فواید پسته: کنترل گلوکز
یکی از اصلی‌ترین فوایدی که به این غذا نسبت داده می‌شود، توانایی آن در تنظیم قند خون پس از غذا، یعنی سطح گلوکز یا قند خون بعد از غذا است. به طور معمول، سطح گلوکز در بدن به لطف تنظیم دو هورمون: انسولین و گلیکاگون در تعادل نگه داشته می شود. اما بعد از غذا، سطح انسولین تمایل زیادی به افزایش دارد و همچنین باعث تحریک سطح گلوکز می شود، زیرا باید اجازه دهد و عبور قند مصرفی به خون را کنترل کند تا به عنوان انرژی از آن استفاده شود.


فواید پسته: کاهش خطرات قلبی عروقی
شاید یکی دیگر از جالب ترین خواص پسته همکاری آن در کاهش خطرات قلبی عروقی باشد. در تحقیقاتی که توسط دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا انجام شد، آنها به بررسی اثرات دوزهای مختلف پسته در یک رژیم غذایی سالم و کم چرب پرداختند. آنها سطوح پروتئین انتقال دهنده کلسترول را در خون و همچنین سطوح فعالیت دساتوراز، پروتئینی که سنتز اسیدهای چرب را کنترل می کند، اندازه گیری کردند.

نتیجه این بود که در واقع، گنجاندن مقدار منظم پسته در یک رژیم غذایی سالم تأثیر مفیدی بر بهبود کنترل دساتورازها و همچنین کاهش جزئی در کلسترول LDL داشت که تأثیر مثبتی بر کاهش خطر ابتلا به درد دارد. از بیماری های قلبی عروقی

فواید پسته: یک آنتی اکسیدان عالی
پسته از پلی فنول ها تشکیل شده است، گروهی از مواد موجود در مواد غذایی با منشاء گیاهی که دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی بالایی نیز هستند و این مزیت را برای میوه خشک نیز فراهم می کنند. با این حال، مطالعه ای از دانشگاه کرنل، علاوه بر برجسته کردن فعالیت آنتی اکسیدانی غذا، نشان می دهد که این خاصیت در مصرف پسته خام بیشتر از پسته پخته شده و فرآوری شده قابل مشاهده است.

راهی که پلی فنول ها به حفظ سلامت بدن کمک می کنند، تنظیم استرس اکسیداتیو است. اکسیژن مصرف شده
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.